Network Marketing Size Uygunmu ?

Network marketing sistemde çalışmak her kişiye uygunmudur ?

Network marketing sistemde çalışmak her kişiye uygundur; çalışan, emekli, öğrenci, ev hanımı, genç, yaşlı, kadın, erkek vb… Network marketing halihazırdaki işinize engel değildir, istediğiniz kadar çalışırsınız, evde ek iş yapabilir, kendi patronunuz olabilirsiniz. Çalışma saatleri bağlayıcı değildir, kazancınız aktif olmanıza bağlı olarak artar. Size hayallerinizi gerçekleştirme şansını verir. Hayallerine önem veren kişilerin tercihidir network marketing. İşini ciddi yapanlar her işte olduğu gibi network marketing sistemde  de üstün başarı gösterir hem de beklentinin üzerinde geliri olur. Ek iş olarak başlamış ancak gelirini yüksek bulduğu için tüm eforunu bu işe yönlendirenler hatta işyerlerini tasviye ederek bu işi yapan işadamları vardır. Bir ev hanımının yıllık 1 200 000 dolar kazanabildiği ve hiç yatırım gerektirmeyen bir iş.

      NETWORK MARKETİNG BRANŞI BİR EV HANIMININ YAPABİLECEĞİ KADAR KOLAY, BİR DİPLOMAT YA DA İŞADAMININ YAPABİLECEĞİ KADAR SAYGIN BİR İŞTİR.

 

WORK PRESS(Network marketing alanında en saygın dergi) 7 Kasım 2003 tarihli yayınında anlatılıyor,

“günümüzde;

500 000 000 kişinin çok çok üzerinde network çalışanı var, bunların;

%20’si  12bin $,

%6’sı  50bin-100bin $ arası,

%3’ü  100 000$ üzerinda bir kazanca sahip,

5 000 000 kişi şimdiden dolar milyoneri.”

 

Hayatın zorlukları özellikle şu kriz günlerinde tüm acımasızlığıyla kendini hissettirmeye başladı. Network marketing sistemi kullanan şirketler krizlerden etkilenmez aksine büyürler. Denizli’de tekstilin dev şirketleri kapılarına kilit vururken,  network marketing sektörünün nimetlerinden faydalanmakta kriz ortamında bile bir önceki aya oranlar cirosunu ikiye katlamaktadır. Sadece şirket değil, ek gelir kazanan üyeleri de bundan payını alıyorlar. EMS bir örnektir, sistemi kullanan diğer şirketler de aynı konumda olabilir.